телефони лікарні та обласної консультативної поліклініки

Приймальне відділення

(066) 387-1201

 

(093) 511-6781

Mobile menu

Доводимо до відома! З 01.04.2020р. КНП "ХОКЛ" ХОР працює по п'ятиденному робочому графіку з двома вихідними: субота і неділя!

 

30-го січня 2015 року до Херсонської обласної клінічної лікарні відбувся візит співробітників Національного інституту серця на чолі з директором інституту – відомим кардіохірургом, головним кардіологом МОЗ України, професором Борисом Михайловичем Тодуровим.

 

В рамках візиту співробітниками Центру було проконсультовано більше 70 дорослих пацієнтів з різноманітними захворюваннями серця (спадкові та набуті вади серця), які потребують хірургічного втручання на серці.  

Разом з професором Тодуровим приїхала ціла бригада фахівців, щоб поділитися досвідом з херсонськими кардіохірургами, анестезіологами і провела майстр-клас – виконала оперативне втручання мешканці Херсона із складною вадою серця.                   

Перед операцією Борис Михайлович зустрівся із журналістами, надав схвальну оцінку діяльності херсонських кардіохірургів і зокрема сказав:

«Наша співпраця з херсонськими спеціалістами триває 15 років. Херсонські лікаря приїздять до нас на різні семінари та конференції, ми приїздимо, щоб проконсультувати або провести операцію. Херсонщина – одна з небагатьох областей, де є власна кардіохірургія, є кому проводити складні операції, і що головне, для цього є умови. Пацієнти можуть отримати якісну та вчасні медичну допомогу на місці. До нас у Київський центр серця потрапляють лише пацієнти з найсерйознішими ускладненнями: вродженими складними пороками серця, занедбаними хворобами. 

Наразі ми з колегами приїхали провести операцію на серці пацієнтці, яка тривалий час не наважувалася на неї. Однак нині є загроза для її життя, почалися серйозні ускладнення, тому київські та херсонські лікарі зроблять усе для того щоб жінка продовжувала жити нормальним життям». 

 

І ось на цьому тижні пацієнтку виписано у задовільному стані на амбулаторне лікування. Побажаємо їй міцного здоров’я, а колективу  відділення серцево-судинної хірургії подальших успіхів і досягнень!

 

Адміністрація лікарні

 

Теги: