телефони лікарні та обласної консультативної поліклініки

Приймальне відділення

(066) 387-1201

 

(093) 511-6781

Mobile menu

Доводимо до відома! З 01.04.2020р. КНП "ХОКЛ" ХОР працює по п'ятиденному робочому графіку з двома вихідними: субота і неділя!

15-16 вересня 2016 року у місті Чернівці відбувся Х Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних естер "Ескулап професіонал".


Перший конкурс проходив у м.Миколаїв у 2007році і був створений за ініціативою МОЗ України та Національної Асоціації медичних сестер. Протягом 8 років Херсонську область представляли медичні сестри Херсонської обласної клінічної лікарні.

На першому конкурсі медична сестра офтальмологічного відділення  Губарева Катерина посіла 4 місце, на другом у м.Донецьк - медична сестра опікового відділення Треніна Тетяна посіла 3 місце. У 2009році медична сестра ревмокардіологічного відділення Іваненко Наталія , яка ввійшла у десятку кращих медичних сестер України, була відзначена спеціальною нагородою Національної асоціації медичних сестер - "золоте серце". Протягом послідуючих років представники Херсонщини завжди входили у десятку сильніших медичних сестер України.

В цьому році Херсонщину представляла медична сестра неврологічного відділення міської клінічної лікарні ім. О.С. Лучанського - Прудниклива Олена, яка також ввійшла у десятку сильніших медичних сестер і була відзначена спеціальною нагородою - "золоте серце".

Теги: