телефони лікарні та обласної консультативної поліклініки

Приймальне відділення

(066) 387-1201

 

(093) 511-6781

Mobile menu

Доводимо до відома! З 01.04.2020р. КНП "ХОКЛ" ХОР працює по п'ятиденному робочому графіку з двома вихідними: субота і неділя!

29 травня 2018 року у Херсонській обласній клінічній лікарні відбулося засідання медичної ради за результатами роботи закладу за 4 місяці 2018 року.

З доповіддю про основні показники роботи лікарні виступив заступник головного лікаря з медичної частини Полюх І.І. Він доповів про виконання основних показників діяльності по стаціонару лікарні, озвучив проблемні питання по окремим відділенням стаціонару та лікувально-діагностичним відділенням.

З підсумками роботи структурних підрозділів присутніх ознайомили заступники головного лікаря: з акушерства та гінекології Герман Ю.В., з поліклінічної роботи Бірючевська Н.Є.

З оцінкою роботи лікарні за звітний період виступив головний лікар Клименко В.Л. Він підкреслив, що за 4 місяці  2018 року виконані показники роботи ліжка, кількість відвідувань лікарів, на належному рівні виконані обсяги досліджень.

Голова медичної ради Клименко В.Л. підвів підсумки і зазначив, що враховуючи роботу колективу в складних умовах реформування, яке безпосередньо торкнеться обласних лікарень у 2020 році, головний акцент необхідно робити на забезпеченні управління та чіткому контролю якості надання медичної допомоги.

Теги: