телефони лікарні та обласної консультативної поліклініки

Приймальне відділення

(066) 387-1201

 

(093) 511-6781

Mobile menu

Доводимо до відома! З 01.04.2020р. КНП "ХОКЛ" ХОР працює по п'ятиденному робочому графіку з двома вихідними: субота і неділя!

Курс на високу якість результатів досліджень!

Прогрес лікувальної медицини тісно пов’язаний з прогресом клінічної лабораторної діагностики. Точність лабораторних показників визначає роль лабораторних досліджень у діагностиці, оцінці тяжкості перебігу хвороб та проведенні ефективного лікування. Центральне місце в сучасній лабораторній діагностиці посідає питання забезпечення якості аналізів. Саме тому у Херсонській обласній клінічній лікарні багато уваги приділяється оновленню лабораторного обладнання та посиленню системи контролю якості аналізів.

 

Наприкінці 2014 року адміністрацією лікарні для клініко-діагностичної лабораторії закладу було придбано найсучасний чотирьох-канальний аналізатор-коагулометр TS-4000 (виробник «HTI» США). Апарат використовується для оцінки показників згортання крові (протромбіновий час, фібриноген тощо). Особливості конструкції аналізатору (автоматична піпетка, підтримка постійної температури в вимірювальних каналах) обумовлюють високу якість результатів дослідження, на які не впливають побічні фактори (гемоліз крові, мутність та в’язкість плазми). Одночасно можливо проводити дослідження чотирьох зразків крові під контролем чотирьох таймерів із звуковими сигналами. Дія аналізатора контролюється мікропроцесором із спеціальною програмою з відображенням інформації на дисплеї. Результат дослідження роздруковується на вбудованому в апарат принтері.

Основними перевагами наших лабораторних досліджень є:

  • Висока якість результатів досліджень
  • Оперативність виконання аналізів (у день звернення пацієнта)
  • Постійні інновації, розвиток та вдосконалення

·         Використання виключно якісних реактивів

  • Відправлення результатів аналізів на електронну скриньку лікарю негайно після виконання

Наше завдання - допомогти лікарям у встановленні правильного діагнозу та забезпечити населення Херсонської області доступною і якісною лабораторною діагностикою для правильного лікування.

 

Наша місія - зберегти, поновити та примножити здоров'я та щастя кожної родини!

Теги: