телефони лікарні та обласної консультативної поліклініки

Приймальне відділення

(066) 387-1201

 

(093) 511-6781

Mobile menu

Доводимо до відома! З 01.04.2020р. КНП "ХОКЛ" ХОР працює по п'ятиденному робочому графіку з двома вихідними: субота і неділя!

Відділення УЗД є структурним підрозділом Херсонської обласної клінічної лікарні. Основним завданням відділення є надання спеціалізованої діагностичної допомоги населенню області у відповідності із затвердженими стандартами лікувально - діагностичного процесу, проведення інтервенційних методів лікування і діагностики під контролем ультразвуку. На протязі поточного року лікарями відділення виконано більше ніж 78 тисяч досліджень. Спектр УЗД обстежень надзвичайно широкий - включає 36 методик.

 

Одним із направлень роботи відділення ультразвукової діагностики поліклінічного відділення є проведення курсів стажування та інформатики для лікарів УЗД лікувально- профілактичних закладів.

У 2018 році, на базі ХОКЛ, завідувачем відділення В.В.Войтковим, було підготовлено 3 молодих спеціалістів з УЗД для ЦРЛ Олешківського району, відділення УЗД ХОКЛ та обласної лікарні відновлювального лікування (залізнична лікарня).

Теги: